Notiks Gundegas Skudriņas vieslekcija «Kā uzburt svētku sajūtu?»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Tuvojoties Ziemassvētkiem un Jaunā gada svinībām, otrdien, 6.decembrī, plkst.17.30 Biznesa augstskolas Turība Konferenču zālē notiks Gundegas Skudriņas vieslekcija «Kā uzburt svētku sajūtu?».

Gundega Skudriņa ir uzņēmēja, pasākumu aģentūras «Skudras Metropole» dibinātāja, producente un ideju autore, kā arī dažādu televīzijas raidījumu veidotāja un vadītāja. Gundega Skudriņa ir rīkojusi neskaitāmi daudzus korporatīvos pasākumus, kāzas un sirds projektus, piemēram, gastronomiskās performances «Gadalaiki».

Vieslekcijas laikā Gundega Skudriņa aicinās apmeklētājus atvērt acis un ausis un raudzīties uz dzīvi no dažādiem skatpunktiem. Gundega Skudriņa dalīsies savā pieredzē pasākumu organizēšanā un pastāstīs, kā uzburt svētku sajūtu, kā trenēt sevī radošumu un kā smelties iedvesmu it visā, kas dāvā prieku, kā arī dos padomus, kā mainīt ierasto un neierasto vietām un kā svētku gatavošanas procesā iesaistīt ikvienu, lai rezultātā būtu mazāk kritizētāju.

Šī ir lieliska iespēja satikties ar radošo un enerģisko Gundegu Skudriņu un smelties iedvesmu skaistu svētku uzburšanai!

Aicināts ikviens interesents, aizpildot pieteikuma anketu https://www.registration.lv/gundega_skudrina_vieslekcija/lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu