Aicina uz radošām darbnīcām Ziemassvētku namiņos Valmieras vecpilsētā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

17.decembrī plkst.10.00 Valmieras vecpilsētā durvis vērs astoņi Ziemassvētku namiņi, kuros mazi un lieli valmierieši un pilsētas viesi varēs satikt Ziemassvētku vecīti, piedalīties dažādās aktivitātēs un radošās darbnīcās.

17.decembrī no plkst.10.00 līdz plkst.15.00 ikviens aicināts uz Valmieras vecpilsētu - tur Ziemassvētku namiņos bērnus gaidīs Ziemassvētku vecītis, kurš kopā ar saviem palīgiem rūķiem būs sarūpējis dažādas radošas aktivitātes. Ziemassvētku namiņos ikviens varēs nofotografēties īpaši iekārtotā interjerā, liet laimi, izgatavot putnu barotavas, veidot eglītes rotājumus, dekorēt koka ripas un izrotāt piparkūkas. Par klātesošo labsajūtu rūpēsies arī garškopju kustība «Gardu Muti», piedāvājot sasildīties ar īsteni latvisku cidoniju karstdzērienu.

Ziemassvētku namiņi būs atvērti arī no 19. līdz 21.decembrim no plkst.17.30 līdz plkst.19.30. Šajā laikā varēs satikt Ziemassvētku vecīti, nofotografēties īpaši iekārtotā interjerā, kā arī uzzināt vairāk par Ziemas saulgriežu rituāliem, liet laimi un pie kopīga ugunskura gaidīt budēļus un ķekatas. Klātesošie kopā ar Ziemassvētku vecīti varēs piedalīties rotaļās, dziedāt dziesmas un minēt mīklas.

Radošās aktivitātes Ziemassvētku namiņos organizē Valmieras Kultūras centrs un Valmieras muzejs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu