33% Latvijas iedzīvotāju jau ir sākuši Ziemassvētku dāvanu iegādi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Kā liecina pētījumu kompānijas Kantar TNS veiktais pētījums, 33% Latvijas iedzīvotāju ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem jau ir sākuši Ziemassvētku dāvanu iegādi, bet 67 % iedzīvotāju vēl nav sākuši Ziemassvētku dāvanu iegādi.

Tirdzniecības vietās jau vairākas nedēļas pieejamas preces un akcijas ar Ziemassvētku tematiku.

Trešā daļa (33%) Latvijas iedzīvotāju ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem jau ir sākuši Ziemassvētku dāvanu iegādi.

Savukārt divas trešdaļas (67%) Latvijas iedzīvotāju vēl nav sākuši Ziemassvētku dāvanu iegādi.

To atklāj pētījumu kompānijas Kantar TNS novembra beigās – decembra sākumā veiktais pētījums.

Par aptauju

Aptauju veica pētījumu kompānija Kantar TNS laikā no 2016. gada 29. novembra līdz 2. decembrim, ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 850 Latvijas iedzīvotājus ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

Kantar TNS pētījums interneta vidē ir reprezentatīvs Latvijas iedzīvotāju kopumam ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem. Izlases kopa ir veidota, balstoties uz gadījuma izlasi, izslēdzot pašpieteikšanos. Interneta pētījumu organizēšanā Kantar TNS strikti ievēro ESOMAR rekomendācijas aptauju internetā izlašu veidošanā un veikšanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu