«Sus Dungo» dalībniece Liene Grosa ieraksta dziesmu «Dus saldā mierā Betlēme»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūziķe un dziesminiece, grupas Sus Dungo dalībniece Liene Grosa svētku laikā dāvina klausītājiem dziesmu «Dus saldā mierā Betlēme». Tā ir sirsnīga zviedru komponistes Emmijas Keleres (Emmy Köhler) dziesma, kurai latviešu teksta autors ir teologs Arnolds Grosbahs.

«Dziesmā tiek izstāstīts, kā eņģelis iededz Betlēmes zvaigzni, un arī es novēlu ikkatram acu priekšā iztēloties zvaigznes iemirdzēšanos, ieraudzīt zvaigzni un sekot pa tās rādīto ceļu pie Kristus bērniņa. Lai izgaismoti, mierpilni un silti svētki mums visiem, esot kopā ar tuvākajiem! Ceru, ka dziesma jūs iepriecinās un noskaņos svētkiem!» tā komentē Liene.

Ieraksts tapis MP Rec, miksēja un māsterēja Māris Prindulis, čella partiju autore un izpildītāja Juta Bērziņa, Liene iecerēja, dziedāja un spēlēja gitarleli un zvaniņus.

Tapšanas procesā ir arī Lienes otrais albums, kas dienas gaismu ieraudzīs 2017. gadā. Lienes debijas albums «Klātbūtnes ezerā» iznāca pērn pavasarī un tika nominēts Latvijas mūzikas ierakstu gada balvai dziesminieku kategorijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu