«Laimas» šokolādes muzejs sveic 100 tūkstošo apmeklētāju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

22. decembrī, par «Laimas» šokolādes muzeja 100 tūkstošo apmeklētāju kopš muzeja dibināšanas kļuva Luīze, kas kopā ar mazo māsu Karlīnu un tēta māsu Ilzi viesojās muzejā, lai iepazītos ar šokolādes un zīmola «Laima» vēsturi. Laimīgā muzeja apmeklētāja tika sveikta ar «Laima» saldumu izlases dāvanu grozu, ziediem un apliecinājuma rakstu.

«Šis ir īsts svētku un brīnumu laiks! Pavisam nesen, 18. decembrī esam atzīmējuši mūsu trīs gadu jubileju un tagad, gada nogalē sveicam arī mūsu 100 tūkstošo apmeklētāju. Mums ir patiess prieks, ka «Laimas» šokolādes stāsts un šokolādes radīšanas pieredze trīs gadu laikā ir kļuvusi iecienīta un populāra gan lieliem, gan maziem šokolādes mīļiem. Paldies muzeja viesiem, ka mūs iedvesmo izstrādāt arvien jaunas programmas un piedāvājumus. Lai nākamais gads nes daudz saldu un īpašu brīžu ikvienam,» novēl «Laimas» šokolādes muzeja vadītāja Liena Skadiņa.

«Laimas» šokolādes muzejs sagaida, cienā un iedvesmo, tas ļauj darboties un iepazīt «Laimas» stāstu un šokolādes ražošanas tradīcijas ar visām maņām – ieraugot, izgaršojot, sadzirdot un sajūtot. Muzejs ir iecienīts apskates objekts gan Latvijas, gan ārvalstu viesu vidū. Tā platība ir 520 kvadrātmetru, ekspozīcijas iekārtošanā ir izmantoti 100 kilogramu īsto kakao pupiņu, savukārt tā vecākajam eksponātam ir vairāk nekā 120 gadu. Šokolādes muzejā regulāri tiek rīkoti īpaši pasākumi ar unikālām svētku programmām. 20. un 21. decembrī muzejā saldummīļi pulcējās uz aizraujošajiem «Šokolādes Ziemassvētkiem» kopā ar burvju mākslinieku Dmitriju Bubinu un Ziemassvētku vecīti ar jautrām rotaļām un dāvanām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu