«Singapūras satīns» sagādā Jaungada pārsteigumu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Latvijas hiphopa apvienība «Singapūras satīns» nupat izdevusi jaunu, pozitīvu un ziemai atbilstošu videoklipu «Ziemā». Grupējums jau iekarojis fanu sirdis ar tādiem hitiem kā «Es nemāku komatus», «Paliec pie manis», «Džumī» u.c. Un tagad grupējums nekautrējas atzīt, ka ieņēmis arī Latvijas «prikolīgākās» grupas statusu.

«Šī svētku un gadu mija ir laiks, kad cilvēkiem jātiek vaļā no negatīvās enerģijas un jāspēj sevi noskaņot nākamajam gadam, lai viss iecerētais izdotos. Pēdējā laikā mūzikā ir pārāk daudz negatīvisma, tāpēc vēlējāmies fanus un klausītājus iepriecināt ar kaut ko pozitīvu, kas mums ļautu paskatīties uz dzīvi gaišāk,» saka grupējuma dalībnieki. Taču menedžeris Olafs ‘FlowReeps' Reinis piebilst, ka «pašlaik banda strādā pie sava pirmā studijas albuma, kas būtiski atšķirsies no miksteipiem kvalitātes, tematikas, autentiskuma un mūzikas ziņā».

«Tuvāko divu mēnešu laikā izdosim arī pirmos oficiālos singlus ar videoklipiem. Pašlaik vēl ir pāragri nolikt precīzu datumu, taču iespējams, ka albums būs gaisā tieši pirms 2017. gada vasaras. Tikmēr savā un bandas vārdā visus fanus sveicu aizvadītajos Ziemassvētkos un gaidāmajā Jaunajā gadā!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu