Mūžīgā problēma ir atrisināta: ko Ziemassvētkos dāvināt vīrietim?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Ieva Lūka

Tuvojas Ziemassvētki, un ir sācies laiks, kad aktīvi jāsāk domāt par to, kā iepriecināt savus mīļotos! TVNET ir apkopojis dažas idejas tiem, kuriem grūti izdomāt, ko svētkos uzdāvināt vīrietim.

Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Došanās pie bārddziņa

Bārddziņa jeb tā sauktā «barber shop» apmeklējuma dāvanu karte iepriecinās visu vecumu vīriešus. Pat ja nav bārdas, šajos salonos var iegūt arī mūsdienīgu frizūru. Ja galva vai bārda tiek regulāri skūta, var izmēģināt to, kāds rezultāts ir, darbojoties profesionālim ar īstu bārdas nazi.

Lielākā daļa šo salonu Latvijā ir iekārtota ļoti vīrišķīgās noskaņās - apmeklējot bārddzini, klientam var arī būt iespēja padzert kafiju vai ko stiprāku, kamēr viņš nesteidzīgi bauda estētisko interjeru un sevis izvēlēto procedūru.

Foto: LETA/Ieva Čīka

Kārtīga ādas siksna

Absolūti jebkuram vīrietim – lielam vai mazam – ikdienā noderēs josta. Dažādos tirdziņos un internetā pašmāju amatnieki piedāvā iegādāties īstas ādas jostas dažādās krāsās un izmēros – ir atrodamas arī tādas, kuras rotātas ar latvju zīmēm.

Foto: EPA/Scanpix

Šautuves apmeklējums

Gan jau jebkurš vīrietis un pat daudzas dāmas savas dzīves laikā ir padomājušas – diez kā tas ir, šaudīties? Došanās uz šautuvi var sniegt atbildi uz šo jautājumu! Tieši šajās vietās drošos apstākļos var izmēģināt šaut ar ļoti dažādiem ieročiem – no mazkalibra līdz pat automātiskajiem.

Foto: LETA/Ieva Lūka

Šiks tauriņš

Lai arī kaklasaites joprojām ir aktuālas, savu uzvaras gājienu Latvijā svin tauriņi, kurus valkāt pie uzvalka vai vienkārši ikdienā pie krekla. Daudzos modes veikalos un tirdziņos šogad ir atrodami tauriņi, kuri darināti ne tikai no auduma, bet pat koka, plastmasas un metāla. Starp citu, Latvijas dizaineri radījuši tauriņus, kuri tiešām izskatās pēc taureņiem.

Foto: Reuters/ScanPix

Dauzīšanās lāzertagā

Tā kā peintbolu spēlējuši jau daudzi, derētu izmēģināt Latvijā salīdzinoši nesen ienākušo lāzertagu («laser tag»). Tas ir mazāk sāpīgs, jo netiek šauts ar krāsas bumbiņām, bet gan ar lāzeriem, turklāt nav jāmaksā par lodēm – var šaut, cik gribas. Tiek arī samazinātas negodīgas spēles iespējas, jo spēlētāja «ierocis» atslēdzas uzreiz pēc «sašaušanas».

Foto: AP/ScanPix

Patīkamu atmiņu iemūžināšana

Mūsdienās lielākā daļa bilžu mums glabājas virtuālajā vidē. Pārsteidz savu vīrieti, uzdāvinot viņam rāmītī ieliktu fotogrāfiju, kurā iemūžināta kāda skaista atmiņa par laiku, kuru esat pavadījuši kopā. Tiem, kuri vēlas būt radošāki, Latvijā vairāki uzņēmumi piedāvā izveidot kalendāru vai fotoalbumu no pašu uzņemtajiem kadriem.

Foto: Reuters/ScanPix

Izbēgšana no istabas

Arī Rīga ir gājusi līdzi laikam un sekojusi pasaules aktualitātēm – tagad galvaspilsētā atrodamas ļoti daudzas «izbēgšanas istabas» jeb «escape room», kurās jāatrisina dažādi uzdevumi, lai izkļūtu no vienas vai vairāku telpu kompleksa. Ir pieejams arī plašs istabu tēmu klāsts, piemēram, «Zāģis», Harijs Poters, cietums, «Karību jūras pirāti», bunkurs, «Alise Brīnumzemē», pamests dzīvoklis, «Breaking Bad», lopkautuve un pat «Titāniks».

Foto: Reuters/ScanPix

Daudzfunkcionāls rīks

Lai gan ne visi vīrieši dodas pārgājienos un pavada daudz laika brīvā dabā, ikdienā katram lieti varrētu noderēt nu jau par stabilu vērtību kļuvušais daudzfunkcionālais Šveices nazis. Nenāks par sliktu, ja kabatā atradīsies rīks, kurā atrodas, piemēram, nazis, šķēres, korķviļķis, pudeļu attaisāmais, mazs zāģītis, skrūvgriezis, īlens, bundžu attaisāmais un pincete.

Foto: LETA/Ieva Lūka

Muzeja apmeklējums

Lai arī ne visiem iet pie sirds muzeji, tomēr, piemēram, alus, auto, šokolādes vai vēstures faniem varētu patikt uzzināt ko vairāk par to, kas viņiem tik ļoti patīk. Bonuss gardumu un dzērienu mīļiem ir tas, ka šajos muzejos parasti iespējams arī daudz ko nogaršot!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu