Vienkāršs mājas rotāšanas veids - leduspuķes tavos logos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vieni no gaidītākajiem gada svētkiem tikpat kā jau kāt. Pilni trauki mandarīnu un piparkūku, dāvanu meklēšana, eglītes iegāde un svētku sajūtas radīšana nu jau ir neatņemama un patīkama mūsu ikdiena. Tā kā sniegotas dienas pagaidām mūs piemeklē reti, tad īstas ziemas sajūtu savā mājā ienesīsim paši. Dekorēsim logus ar sniegpārsliņām un leduspuķēm. Kā to izdarīt, mums parādīs pasākumu dekorētāja Linda Apkalna.

Lai skaistu ziemas skatu radītu savos logos, būs nepieciešamas uzlīmējamas sniegpārsliņas - gan silikona, gan papīra, kā arī ledus kristālu aerosols. Ja vairāk brīva laika un vēlme darboties, tad izmantojamas ir arī pašu gatavotas papīra sniegpārsliņas, kuras pielīmējamas ar ziepjūdeni.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Izvēlētās uzlīmes stiprinām loga rūts centrā pēc katra paša vēlmēm un patikas.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ledus kristālu aerosolu pūšam uz stikla visapkārt uzlīmēm.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Lai logos parādītos leduspuķes, būs jāapbruņojas ar nelielu pacietību - apmēram pēc divām stundām tās skaisti rotās loga rūtis.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Par šādiem loga dekorējumiem priecāsies gan mazi, gan lieli. Radīsim svētku sajūtu sev paši!

Dekorācijas sagatavoja Linda Apkalna no "labanoma.lv"

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu