10 idejas svētku dāvanām, kas maksās ne vairāk kā piecus eiro

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Ir cilvēki, kas ļoti labprāt pērk dāvanas citiem, un ir cilvēki, kas ar prieku dāvanas tikai saņem. Ir situācijas, kad apdāvināmo skaits ir ļoti liels, un ir apstākļi, kad budžets neatļauj pārāk izpausties dāvanu izvēlē. Tāpēc nākam palīgā ar idejām, ko dāvināt uz svētkiem, par katru dāvanu neiztērējot vairāk par pieciem eiro.

1. Našķi stikla burciņā

Nelielas burciņas ar vāciņu nu jau atrodamas daudzos veikalos. Pildījumā – saldumi pēc katra ieskatiem, jo krāsaināki, jo labāk. Šādu našķi saņemot, priecāsies gan bērni, gan arī pieaugušie, kuriem enerģijas lādiņš noderēs darbā.

Foto: Depositphotos.com

2. Foto albums ar bildēm

Mūsdienās lielākā daļa safotografēto bilžu paliek telefonā, datorā vai ievietotas sociālajos tīklos. Bet cik patīkami tomēr reizēm bildes apskatīt izdrukātas. Par pieciem eiro var iegādāties nelielu fotoalbumu, kā arī attīstīt dažus desmitus bilžu.

Foto: Pexels.com

3. Virtuves piederumi

Ēst gatavošana un rosīšanās virtuvē ir gandrīz neatņemama mūsu ikdienas sastāvdaļa. Ja zini kādu, kas pratīs novērtēt, tad ideāla dāvana būs virtuves piederumi pastai vai salātiem. Vienkāršs virtuves dvielītis būs jauks bonusiņš.

Foto: Depositphotos.com

4. Galda spēles

Patiesi jauka dāvana un iemesls, lai atrautos no datora, televizora un telefona, kā arī pavadītu kopīgu laiku ar ģimeni, būs galda spēles. Dambrete, cirks vai domino būs spēles, kuras var iegādāties par nelielām summām.

Foto: Depositphotos.com

5. Grāmatas

Pirmssvētku laikā veikali mūs priecē ar atlaidēm. Tajā skaitā arī grāmatnīcas, kurās var iegādāties labas un sen noskatītas grāmatas par pieņemamām cenām.

Foto: Depositphotos.com

6. Kaktuss podiņā

Daudz kur būsiet manījuši raibus kaktusus nelielos podiņos. Ziemas sezonai tik ļoti piemēroti, kā arī neprasa lielas rūpes. Apsienam skaistu lentīti podiņam un dāvana gatava!

Foto: Pexels.com

7. Sveces

Šī ir klasika, kas nekad nenovecos. Ziema ir periods, kad sveces dedzinām izteikti vairāk nekā vasarā, šādi radot patīkamu noskaņu un aromātu. Sveču nekad nevar būt par daudz!

Foto: Depositphotos.com

8. Dekoratīvas krūzes

Aukstākais gadalaiks noteikti ir piemērots karstu tēju, kafijas vai kakao dzeršanai. Krūzīte ar atbilstošu svētku tematiku noteikti būs laba dāvana silto dzērienu cienītājiem.

Foto: Depositphotos.com

9. Siltās zeķes

Ir mājas, kurās ir aukstas grīdas, un ir cilvēki, kuriem vienmēr salst kājas. Abos gadījumos kā lieliska dāvana kalpos siltās zeķes ar svētku rakstiem.

Foto: Depositphotos.com

10. Vannas bumbas

Vannošanās mīļotāji noteikti novērtēs smaržīgu vannas bumbu. Pievieno komplektā nelielu svecīti un našķi un ar savu dāvanu sniedz iespēju kādam brīnišķīgi pavadīt vakaru, atpūšoties vannā.

Foto: Depositphotos.com
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu