Sods par iepirkšanos MAXIMĀ (31)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītāja foto

Kā jau vairākus gadus, brīvdienās iebraucu t/c MAXIMA Kalnciema ielā 92. Pēc iepirkšanās, apmēram pēc 25 min., iznākot no veikala, bija liels pārsteigums, jo pie automašīnas priekšējā loga bija pielīmēta soda kvīts 20 Ls apmērā. Biju nesapratnē, par ko, jo autostāvvieta bija gandrīz tukša, satiksmei netraucēju, invalīdu vietas tālu, sniega tīrīšanai netraucēju, par ko?

Izrādās, pirms dažām dienām, acīmredzot rūpējoties par pircēju „ērtībām”, t/c MAXIMA Kalnciema ielā 92 autostāvvietas apzīmējums papildināts ar papildzīmi Nr.833 "Stāvēšanas ilgums", kas nosaka, ka vadītājam, kurš novietojis automobili ar šīm zīmēm apzīmētajā stāvvietā, automobiļa salonā pie priekšējā stikla jānovieto informācija par laiku, kad transportlīdzeklis novietots stāvvietā.

Rezultātā čaklā policija (Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes KPP PPP ceļu policijas bataljons) rīko reidus, kuru laikā ātri salīmē soda kvītis dažām veikala apmeklētāju mašīnām un ātri laižas prom, lai nebūtu jāsatiek sašutušie autovadītāji. Ļoti dīvains veids, kā rūpēties par satiksmes drošību.

Tiem, kam vēl nepieleca lietas būtība, paskaidroju vēlreiz: ja novietojat automašīnu stāvvietā, kurā ir papildzīme „Stāvēšanas ilgums”, piemēram, 3 h, un neesat pie priekšējā stikla pielicis zīmīti, cikos nolikāt automašīnu, policija uzreiz jūs var sodīt, un nav svarīgi, cik ilgi mašīna stāv - 30 min, 1 h vai 2 h, jūs esat izdarījis satiksmes drošību apdraudošu pārkāpumu.

Esiet uzmanīgi! Policija mūs sargā!

Pārdaugava

Komentāri (31)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu