Zibens sagrauj garāžas Ziepniekkalnā (333)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Rīgā šo pēcpusdien bija novērojams īslaicīgs, tomēr spēcīgs pērkona negaiss, ko pavadīja lietusgāzes. Zibens iespēris Ziepniekkalna garāžu kooperatīvā, kā rezultātā divas garāžas pilnībā sabrukušas un vairākām izsistas durvis. Pēc aculiecinieku teiktā - arī divas automašīnas pilnībā saplacinātas zem gruvešiem.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Juris Blūms

Rīgā svētdienas pēcpusdienā zibens iespēris Ziepniekkalna garāžu kooperatīvā, trīs garāžas pārvēršot gruvešu kaudzēs, vēsta BNS, atsaucoties uz Latvijas Televīzijas ziņām. Četrās no piecām zibens spēriena skartajām garāžām negaisa brīdī atradās arī automašīnas, kas tagad būtiski bojātas.

Aculiecinieki stāsta, ka zibens ir spēris periodiski dažādās vietās, bet pēc viena no šādiem spērieniem garāžu apkārtnē parādījušies arī dūmi. Vairāki iedzīvotāji devušies garāžas dzēst, taču negaisa nodarīto postījumu apmērs ir licis no šā nodoma atteikties.

Pārvarējuši pirmo šoku, garāžu saimnieki tagad atviegloti nopūšas, ka negadījumā nav cietis neviens cilvēks.

Komentāri (333)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu