Krievu jaunieši ņirgājas par Ceļu policiju (1099)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube video

Portāls TVNET šodien saņēma vairākus lasītāju epastus, kuros pausts sašutums par kādu internetā klejojošu video, kurā redzams, kā krievu jaunieši provocē Ceļu policiju un to filmē, pēcāk acīmredzot lepojoties ar savu veikumu, video ievietots sociālajos portālos un "Youtube".

"Šo video es pamanīju draugiem.lv, rakstu tādēļ, ka šis video mani šokēja ar attieksmi no likuma pārkāpēju puses.
Es ceru, ka jūs šis video uzrunās un jūs pastāstīsiet arī pārējai auditorijai, kādas lietas mūsu valstī notiek un vai tas ir pieņemami. Video pievienots  2010.gada 28. septembrī," raksta Kalvis.

"Nesen uzgāju internetā šokējošu video. Noskatoties to, manuprāt, komentāri ir lieki. Kā kaut kas tāds ir iespējams brīvā Latvijā?!" tā Mārtiņš.

"Notikums bija Kokneses pagastā šā gada 26.martā, bet video internetā parādījies tikai nesen. Es domāju, ka ir vērts šo materiālu parādīt plašākai sabiedrības daļai. Lai cilvēki redz, kas valstī notiek. Video ir redzama tīrākā Ceļu policijas darbinieka provocēšana," tā TVNET savukārt raksta Kristaps.

"Internetā uzgāju diezgan nepatīkamu video, lai arī nekādā ziņā neesmu pret cittautu cilvēkiem Latvijā, cienu visus, ja tie tāpat attiecās arī pret mums, latviešiem. Bet vai cilvēkiem nevajadzētu "iedzīt" respektu pret policiju? Dzērājšoferiem sodus palielina, bet, manuprāt, šāda veida pārkāpumiem arī vajadzētu, ne tā? ASV viņš sen jau būtu bijis aiz restēm. Tur neviens neiedrošinātos izrunāties ar policiju, bet kas Latvijā? Bēdīgi, tā ir šī brīža situācija Latvijā. Nepieciešami bargāki sodi," tā Mārtiņš.

Komentāri (1099)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu