Ukrainā cels pieminekli baumotājiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ukrainas pilsētā Berdjanskā Zaporožjes apgabalā gigantisku bronzas ausu formā tiks uzstādīts piemineklis baumotājiem, raksta Ukrainas prese.

Pilsētas mērs Valērijs Baranovs topošo monumentu raksturojis kā “pieminekli pilsētas baumām brīvām ausīm”. “Un, iespējams, zeltā iegravēsim kāda vietējā žurnālista vārdu,” ironizēja mērs.

Pieminekli plānots uzstādīt uz postamenta pilsētas centrā. Bronzas ausis būs metru garas.

Savukārt nākamgad pilsētas viesus un iedzīvotājus iepriecinās vēl kāds oriģināls projekts – piemineklis labai sievasmātei. Skulptūrā būs attēlota padzīvojusi sieviete, kas savu mīļoto znotu no darba sagaida ar paplāti, uz kuras ir vodkas glāzīte un uzkodas.

Bet jau septembrī pilsētā tiks atklāts piemineklis skaudībai - 250 kg smaga bronzas krupja veidolā, kas sēdēs uz četru cilvēku galvām, - sievietes, vīrieša, večuka un pusaudža, simbolizējot domu, ka skaudības “krupis žņaudz” cilvēku jebkurā vecumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu