ASV realitātes šoviem būs atsevišķs televīzijas kanāls .

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV realitātes šovi ir kļuvuši tik populāri, ka tiem pat būs savs atsevišķs kanāls. Jaunajam kanālam dots nosaukums Reality Central, un tajā visu diennakti tiks demonstrēti dažādi realitātes šovi, iespējams, arī tas, kuru vadīs Monika Levinski.

Kanāla veidotāji sola savākt dažāda žanra šovus, tostarp populārā CBS šova Survivor analogus, kā arī skandalozi slavenos FOX darinājumus American Idol un Joe Millionaire. Jaunā kanāla dibinātāji ir Lerijs Neimers, viens no E! Entertainmnet Television dibinātājiem, kā arī biznesmenis Bleiks Maikoski, CBS šova The Amazing Race galvenās balvas ieguvējs. Viņš ir piekritis Nemeiram palīdzēt finansiāli. Atšķirībā no producentiem kritiķi visai atturīgi vērtē jaunā televīzijas kanāla perspektīvas. Daudzi uzskata, ka vesels kanāls, kas piebāzts ar pseidoelkiem un miljonāriem, diez vai atmaksāsies. Projekta sākotnējās izmaksas ir viens miljons dolāru. Neimers uzskata, ka jau pirmajā pastāvēšanas gadā kanāls piesaistīs 3 miljonu cilvēku lielu auditoriju, bet pēc dažiem gadiem – desmit reizes vairāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu