Londonas Karaliskajā teātrī iebrūk griesti (9)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdienas vakarā Londonas teātrī Theatre Royal izrādes laikā nogāzies lielais svečturis, kā arī griestu apmetums. Ievainojumus guvuši vismaz 15 skatītāji. Upuru nav tikai pateicoties 1,2 metrus garajai drošības trosei, kas neļāva lustrai kritienā sasniegt skatītāju zāles grīdu. Incidenta brīdī teātrī atradās 750 skatītāju.

Aģentūra AP ziņo, ka cietušajiem konstatētas galvenokārt grieztas brūces un zilumi, bet daudzi skatītāji ir šokā. Griestu iebrukums notika izrādes “Harijs satiek Salliju” laikā. Acu liecinieki ziņo, ka tiklīdz zālē iebruka griesti, aktieris Luks Perijs, kurš izrādē atveido galveno lomu, metās skatītāju zālē, lai palīdzētu publikai pamest bīstamo vietu. Cietušie nogādāti slimnīcās. Masīvā kristāla lustra palika karājoties 1,2 metrus garajā drošības trosē, kas šoreiz izglāba ne vienu vien dzīvību.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu