Smieklīgie Ginesa rekordi (8)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lūk, smieklīgāko Ginesa rekordu izlase.

Vislielākās suņu kāzas notikušas Nīderlandē pagājušajā februārī, kad vienlaikus tika "salaulāti" 27 suņu pāri.

Vācijas iedzīvotājs Martins Latka sasitis visvairāk neplīstošā stikla loksnes, skrienot tām cauri. Minūtes laikā viņš izskrējis cauri 10 plāksnēm.

Arī brits Veins Īls uzstādījis rekordu – tālākais šāviens ar šokolādes konfekti caur kokteiļsalmiņu. Īla sasniegums – 3,5 metri.

Vistālākais lēciens no lauvas muguras izdevies krievu cirka akrobātiem – vairāk nekā divi metri.

Turcijas iedzīvotājs Ilkers Īlmazs apguvis mākslu sprauslāt pienu caur acīm. 2004. gadā viņš bija ietrenējies laist gandrīz trīs metrus garu strūklu, taču pērn Īlmazs ar šādu pašu strūklu divu minūšu laikā pamanījies nodzēst piecas degošas sveces.

Pirms gada Aiči Ono no Japānas vācu televīzijā uzstādīja jaunu rekordu – griešanās ap savu asi, stāvot uz galvas. Lai iekļūtu Ginesa rekordu grāmatā, šādā neērtā pozā viņš veicis 89 apgriezienus.

Baltkrieviete Aļesja Guļeviča, lai iekļūtu Ginesa rekordu grāmatā, 2006. gada jūnijā vienlaikus griezusi 101 vingrošanas riņķi. Tas viņai veiksmīgi arī izdevies.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu