Lietuvā pamesta ēka sabrūk pār 11 čehu tūristiem (4)

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdienas vakarā Kauņas rajonā sabrukusi kāda pamesta ēka, skarot čehu velosipēdistus, kuri bija patvērušies tajā no lietus, un rezultātā cietuši 11 cilvēki, ziņo Lietuvas plašsaziņas līdzekļi.

Velotūristi no Čehijas svētdienas vakarā, ieraugot debesīs lielu mākoni, nolēma patverties no lietus kādā pamestā ēkā Kauņas rajonā. Spēcīgās lietusgāzes laikā ēkas konstrukcija pēkšņi uzgāzās velosipēdistiem.

Tobrīd ēkā atradās 15 cilvēki, 11 no viņiem cietuši. Notikuma vietā ieradās glābēji un ārsti. Pieci bērni un trīs pieaugušie, kuri bija guvuši smagas traumas, tika nogādāti Kauņas universitātes klīnikā, bet vēl trīs pieaugušos aizveda uz Ķēdaiņu pilsētas slimnīcu. Pēc viena cietušā mediķiem bija jāizsauc reanimācijas automašīna.

Pašlaik cietušajiem tiek sniegta medicīniskā palīdzība. Divi no cietušajiem bērniem atrodas reanimācijā. Notikuma apstākļi tiek izmeklēti.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu