Krievija pauž neizpratni par NATO aizsardzības plānu Baltijas valstīm (38)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Krievija otrdien pauda neizpratni par NATO izstrādāto Baltijas valstu aizsardzības plānu, lai pasargātu Latviju, Lietuvu un Igauniju no Krievijas draudiem, vēsta aģentūra "Interfax".

Tomēr NATO plāni Maskavai nav bijuši nekāds noslēpums, aģentūrai "Interfax" pavēstīja avoti Krievijas Ārlietu ministrijā.

""WikiLeaks" publiskotajā informācijā par NATO un Vašingtonas plāniem Polijas, Lietuvas, Latvijas un Igaunijas aizsardzībai no agresijas no Krievijas puses nekā jauna nav," sacīja informētā persona.

Plāns paredz, ka NATO uz "Krievijas agresīvu rīcību" atbildētu ar jūras spēku koncentrēšanu Baltijas jūrā, bet Baltijas valstu lidlaukos tiktu izsēdināta NATO aviācija, lai izveidotu gaisa tiltu sauszemes spēku pārcelšanai uz Baltiju, skaidroja Krievijas amatpersona.

Savukārt Krievijas Valsts domes Starptautiskās komitejas priekšsēdētāja vietnieks Leonīds Sluckis paziņoja, ka Krievijai vajadzētu pieprasīt oficiālus paskaidrojumus no NATO.

Komentāri (38)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu