Dusmīga vecmāmiņa ar rokassomu iekausta sešus laupītājus (46)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Anglijā Ziemeļhemptonā neveiksmīgi beidzies mēģinājums aplaupīt dārglietu veikalu. Seši ļaundari bija spiesti bēgt, kad cīņā pret netaisnību iesaistījās ar iepirkumu somu bruņojusies omīte, ziņo "The Telegraph".

Kameras fiksējušas, kā pie dārglietu veikala piebrauc laupītāji, kuri ar āmuru mēģina sašķaidīt veikala stikla durvis. Viens no ļaundariem savus biedrus tikmēr gaida uz motorollera. Tā kā neviens garāmgājējs uz notiekošo nekādi nereaģē, pie laupītājiem pieskrien kāda vecāka sieviete un vīriešus sāk iekaustīt ar parastu iepirkumu maisiņu. Laupītāji apjukumā metas bēgt.

Neparastais video jau paguvis apceļot ne vienu vien ārvalstu mediju, un nu sirmā kundze sniegusi savu pirmo interviju - viņa gan pieprasījusi, lai intervija būtu anonīma. Jautāta, kāpēc riskējusi ar dzīvību, lai laupīšanu apturētu, viņa vienkārši nosaka: "Nu kādam taču kaut kas bija jādara!"

"Es tobrīd stāvēju, runājos ar kādu sievieti, kad izdzirdēju kņadu. Paraudzījos pāri ielai un ieraudzīju sešus jauniešus ar motorolleriem. Kādu brīdi nesapratu, kas notiek. Mani satrieca, ka tik daudzi cilvēki vienkārši šokā stāvēja apkārt un neviens neko nedarīja."

"Kad piegāju tuvāk, sapratu, ka tiešām notiek laupīšana. Tad es vēl vairāk saniknojos par šo ļaundaru pārliecību, ka viņi var izsprukt sveikā, darot ko tādu gaišā dienas laikā. Viens no bandītiem metās prom uz motorollera un gandrīz notrieca kādu sievieti un bērnu. Es viņam iebelzu ar savu iepirkumu maisiņu, bet viņš aizmuka."

"Es neesmu nekāda varone. Iespējams, tas pat bija muļķīgi no manas puses, bet kādam kaut kas taču bija jādara."

Redzot omītes apņēmību, viņai talkā devās arī citi cilvēki. Vienu no uzbrucējiem viņiem izdevās aizturēt līdz policijas ierašanās brīdim. Patlaban aizdomās par laupīšanas mēģinājumu arestēti 18, 22, 25 un 39 gadus veci vīrieši. Vēl divi tiek meklēti. 

Komentāri (46)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu