Berluskoni grib tiesāt par varas ļaunprātīgu izmantošanu (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Itālijas prokuratūra paziņojusi, ka izvirzīs oficiālu prasību izdot tiesāšanai premjerministru Silvio Berluskoni, apsūdzot viņu seksuālās attiecībās ar nepilngadīgu prostitūtu, kā arī varas ļaunprātīgā izmantošanā, ziņo BBC.

Milānas galvenais prokurors prasību par tiesvedības sākšanu tiesā gatavojas iesniegt jau trešdien. Eksperti norāda, ka šāds paziņojums liecina par to, ka prokuroru rīcībā ir pietiekami daudz pierādījumu tiesvedības sākšanai.

Apsūdzības puse ir pārliecināta, ka Berluskoni maksājis par seksuālām attiecībām ar kādu 17 gadus vecu meiteni. Vēlāk Berluskoni esot izmantojis savus sakarus, lai panāktu šīs meitenes atbrīvošanu no apcietinājuma kādas citas lietas ietvaros.

Meitenei, marokiešu kluba dejotājai Karimai El Mahrougai ar iesauku Rubija patlaban ir 18 gadi. Viņa pati jebkādas intīmas attiecības ar skandalozo premjeru noliedz. Atklājies, ka jaunā dāma bija aizturēta aizdomās par zādzību, taču atbrīvota, kad varas iestādes saņēma zvanu no Berluskoni.

Berluskoni visas apsūdzības noraida, saucot tās par politisko pasūtījumu. Ja abas apsūdzības tiktu pierādītas, Berluskoni draudētu pat 15 gadus ilgs cietumsods.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu