Imigrants no Ukrainas Ņujorkā nogalina četrus cilvēkus (25)

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Ņujorkas policija aizturējusi 23 gadus vecu imigrantu no Ukrainas Maksimu Geļmanu, kurš nule kā nogalinājis četrus cilvēkus - nodūris patēvu, bijušo draudzeni un viņas māti, kā arī ar auto notriecis kādu gājēju, svētdien vēsta ziņu aģentūra "Associated Press".

Bruklinā mītošais grafiti mākslinieks Geļmans tika arestēts Manhetenā, Taimskvēra metro stacijā, pēc tam kad ar nazi bija sadūris kādu pazemes vilciena pasažieri.

Kā vēsta Ņujorkas policija, asiņainā drāma sākusies piektdien, kad Geļmans lūdzis māti aizdot viņam automašīnu "Lexus", tomēr māte atteikusies to darīt.

Kad strīdā iejaucies Geļmana patēvs, 54 gadus vecais Aleksandrs Kuzņecovs, padēls nodūris viņu ar virtuves nazi.

Tad, kā vēsta aģentūra, Geļmans aizdzinis mātes auto un devies pie bijušās draudzenes Jeļenas Bulčenko, ceļā vēl notriecot kādu 62 gadus vecu gājēju, kurš no gūtajiem ievainojumiem slimnīcā mira.

Ieradies bijušās draudzenes mājā, Geļmans nodūris viņas māti, 56 gadus veco Annu Bulčenko, sagaidījies mājās pārnākam 20 gadus veco Jeļenu un viņu nogalinājis.

Tad Geļmans savainojis vēl trīs cilvēkus - divus auto vadītājus, vienam no tiem viņš atņēmis automašīnu, un kādu metro pasažieri.

Geļmans bijis narkomāns un ne mazāk kā desmit reizes jau bijis policijā, pamatā narkotiku un grafiti dēļ, paskaidroja policijas pārstāvis Reimonds Kelijs.

Jaunietis tagad sniedzis policijā liecības, tiesa gan, visai juceklīgas, atzina Kelijs. Nozieguma motīvi tiek noskaidroti.

Komentāri (25)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu