Vācijā tiesā vīrieti, kurš gadiem izmantoja meitu (16)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vācijā sākta tiesvedība pret kādu 48 gadus vecu vīrieti Detlefu S., kurš gadu desmitiem seksuāli izmantojis savu pameitu, meitu un padēlu, ziņo "The Local".

Zināms, ka, vairāk nekā 23 gadus seksuāli izmantojot pameitu, kurai tagad tuvojas 30 gadi, viņai dzimuši astoņi bērni. Vīrietis, kurš pēc profesijas ir smagās automašīnas šoferis, tāpat gadiem izmantojis arī paša meitu un padēlu.

Vācijas tiesai nolasot viņam izvirzītās apsūdzības, vīrietis izturējās mierīgi un notiekošo nekādi nekomentēja. Viņa advokāts norādīja, ka vīrietis atzīst, ka ir tēvs septiņiem pameitas bērniem, taču visas apsūdzības par vardarbību kategoriski noliedz.

Pierāda ar DNS analīžu palīdzību

DNS analīzes pierāda, ka vīrietis ir tēvs septiņiem dzimušajiem bērniem. Astotais bērns mira drīz pēc dzimšanas, un viņam paternitātes pārbaudes nav veiktas. Tiesā vīrietim tiek inkriminētas 350 seksuālas vardarbības epizodes un seksuāla rakstura vardarbība pret mazgadīgām personām. Tāpat ir aizdomas, ka vīrietis pameitu un arī savu bioloģisko meitu spiedis nodarboties ar prostitūciju, pašam notiekošajā noskatoties.

Vardarbība atbildīgajiem dienestiem tieši degungalā

Plānots, ka tiesa spriedumu pasludinās līdz februāra beigām. Jāatzīmē, ka plašas diskusijas izraisījusi arī Vācijas sociālo dienestu iespējamā bezdarbība, lai minētos noziegumus novērstu. Kā nekā notiekošais varas iestādēm nemanīts palicis vairāk nekā 20 gadus. Turklāt par aizdomīgo situāciju vīrieša ģimenē savulaik atbildīgajiem ziņoja arī vecmāte, kura pieņēma trīs viņa bērnu dzemdības, tomēr bez rezultātiem. "Dienesti tur ieradās uz pārbaudi, bet, tā kā visi bērni bija pienācīgi aprūpēti un viņa pameita nesūdzējās, viņi devās prom," stāsta vecmāte.

Dēvēts par "vācu Friclu"

Vīrieša identitāte pagaidām netiek atklāta. Medijos ļaundaris nodēvēts par "vācu Friclu", saskatot līdzību ar austriešu pedofilu Jozefu Friclu, kurš ieslodzītu pagrabā 24 gadus turēja un seksuāli izmantoja savu meitu, kurai šajā laikā dzimuši septiņi bērni. 2009.gada martā Friclam par nodarīto tika piespriests mūža ieslodzījums.

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu