Britu sievietei lielveikalā nocērt galvu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Tenerifemagazine.com

Spānijai piederošajā Tenerifes salā kāds psihiski nelīdzsvarots 28 gadus vecs bulgāru vīrietis bez acīmredzama iemesla lielveikalā uzbrucis 62 gadus vecai britu tūristei, nogriezis viņai galvu, un, turot to rokā, izskrējis ārā uz ielas. Vietējās varasiestādes ziņo, ka aizdomās turamo uz karstām pēdām aizturējusi policija. Viņš pavisam nesen esot izbēdzis no psihiatriskās slimnīcas.

Saskaņā ar acu liecinieku vēstīto, vīrietis iegājis lielveikalā, izvilcis mačeti, ar strauju rokas vēzienu nocirtis sievietei galvu, nesakot ne vārda, sagrābis savu „trofeju” un pēc tam kliegdams izskrējis ārā uz ielas.

No nocirstās galvas uz trotuāra pilējusi asins un garāmgājēji bijuši šokā no šī skata. Apjukušie cilvēki neko nav varējuši iesākt, kamēr kāds itāliešu vīrietis vārdā Deivids ar motociklu neiedzina slepkavu stūrī un trieca pret viņu savu aizsargķiveri.

Foto: Tenerifemagazine.com

Par šā incidenta aculiecinieku pašā lielveikalā nejauši bija kļuvusi arī britu žurnāliste Kolina Kirkbija, kura intervijā izdevumam MailOnline pavēstīja, ka vīrietis slepkavības ieroci, acīmredzot, bija paņēmis pašā veikalā, jo tur tirgoti lēti suvenīru zobeni. Pēc tam viņš pilnīgi bez nekāda iemesla uzbrucis pensijas vecuma sievietei.

Daļa cilvēku, kas pēc tam ieraudzīja uzbrucēju ar asiņaino galvu uz ielas, sākotnēji pat nodomāja, ka tas ir kāds joks vai inscinējums.

Sākotnēji tika ziņots, ka nogalinātā ir kāda ķīniešu emigrante, kas strādājusi Los-Kristianosas tirdzniecības centrā, taču vēlāk vietējās ziņu pārraides jau vēstīja, ka psihiski nelīdzsvarotais bulgārs nocirtis galvu kādai britu tūristei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu