"Manhetenas madāma": Stross-Kāns pirka prostitūtas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starptautiskā Valūtas fonda (SVF) bijušais izpilddirektors Dominiks Stross-Kāns savulaik izmantojis "Manhetenas madāmas" piegādātu prostitūtu pakalpojumus. Tā vismaz apgalvo pati par "Manhetenas madāmu" dēvētā Kristina Deivisa, raksta "Daily Telegraph".

Kristina Deivisa, kura nodarbojas ar eskortmeiteņu un prostitūtu biznesu, sievietes Strosam-Kānam esot piegādājusi 2006.gadā, - laikā, kad viņš bija sociālistu kandidāts Francijas prezidenta amatam. Viena no sievietēm jau tad esot sūdzējusies par viņa "agresīvo uzvedību".

"Viņš bija manas aģentūras klients. Kad vīrieši ļaunprātīgā veidā izmanto sievietes, es viņu identitāti vairs nesargāju," laikrakstam "Daily Telegraph" paziņoja Deivisa.

1200 dolāru par vienu tikšanās reizi

35 gadus vecā Deivisa atceras, ka pirmo zvanu no Strosa-Kāna saņēmusi uz savu privāto mobilo telefonu. Par divas stundas ilgām tikšanās reizēm viņa viesnīcas numuriņos viņš parasti maksājis 1200 ASV dolāru skaidrā naudā par reizi.

"Viņš gribēja "īstu amerikāņu meiteni", ar svaigu seju, no rietumu vidienes. Kāda meitene 2006.gada janvārī man sūdzējās, ka viņš bijis pārāk skarbs un dusmīgs. Meitene paziņoja, ka viņu vairs nekad nevēlas redzēt," apgalvo Deivisa.

2006.gada septembrī Stross-Kāns Ņujorkā ieradies uz Bila Klintona organizētu konferenci. Tomēnes Deivisa Strosam-Kānam esot nosūtījusi brazīliešu izcelsmes prostitūtu, kura pēcāk pavēstīja, ka "viņš bija pārāk rupjš".

"Viņa man toreiz ieteica, lai citas meitenes pie viņa vairs nesūtu," atklāj "Manhetenas madāma".

Deivisas paziņojumu dēļ savulaik atkāpās Ņujorkas mērs

Kristinas Deivisas klientu vidū, kā apgalvo ASV prese, ir daudzas prominences un sabiedrībā pazīstami cilvēki. 2008.gadā viņa nonāca cietumā par apsūdzībām, kas saistītas ar prostitūcijas veicināšanu. Toreiz viņa atklāja, ka viens no viņas klientiem bijis arī Ņujorkas gubernators Eliots Spicers, kurš vēlāk togad saistībā ar apsūdzībām par prostitūtu pakalpojumu izmantošanu no amata atkāpās.

Strosa-Kāna advokāti Deivisas apgalvojumus pagaidām nekādi nekomentē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu