Pastardienas sludinātājs pārcieš insultu un zaudē runasspējas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skandalozais pastarās dienas sludinātājs Harolds Kempings, kurš pagājušajā mēnesī izmantoja savu mediju impēriju, lai sludinātu pastaro dienu 21.maijā, pārcietis insultu un daļēji zaudējis runas spējas, ziņo lenta.ru.

Kempings pagājušajā nedēļā tika nogādāts slimnīcā, kur ārsti viņam konstatēja insultu. Tas skāris smadzeņu labo pusi, un, kā informē 89 gadus vecā sludinātāja sieva, cietušas viņa runas spējas. Citādi viņš jūtoties itin labi.

TVNET jau ziņoja, ka raidorganizācijas "Family Radio Worldwide" prezidents Herolds Kempings ieguva bēdīgu slavu, kļūdaini sludinot apokalipsi jeb Dieva otro atnākšanu 21.maijā. Vēlāk viņš paziņoja, ka savos aprēķinos nedaudz kļūdījies un laboja savu prognozi - pasaules gals atnākšot 21. oktobrī.

"Es jums varu apliecināt: kad 21.maijs atnāca un pagāja, man tas bija ļoti grūts, ļoti grūts laiks. Es nevarēju saprast, kas īsti notiek. Savā prātā es pārdomāju visus Dieva dotos solījumus, visus viņa dotos pierādījumus, zīmes un visu pārējo - viss sakrita tik perfekti. Kas gan varēja noiet greizi? Es lūdzos, lūdzos un lūdzos man paskaidrot, kas noticis," pēc 21.maija mierīgās atnākšanas teica sludinātājs, precizējot, ka maijā bijusi "neredzamā tiesas diena" un faktiskais pasaules gals atnākšot 21.oktobrī.

Savu pārliecību par pasaules galu 21.maijā Kempings iepriekš reklamēja vairākos desmitos savas kompānijas radiostaciju, reklāmas stendos un citviet. Daudzi amerikāņi viņa prognozēm noticēja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu