Saniknots dēls mātes mājā ietriecas ar lidmašīnu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Šveicē kāds vīrietis sastrīdējies ar māti un dusmu karstumā noīrējis nelielu lidmašīnu, ar kuru taranējis vecās sievietes privātmāju, ziņo newsru.com.

Incidents noticis nelielā pilsētiņā, 80 kilometrus no Cīrihes.

47 gadus vecais Konrāds Šmits pēc strīda ar māti noīrējis divmotoru lidmašīnu "Diamond Aircraft DA42" ar mērķi nogalināt savu 67 gadus veco māti.

Noskaidro precīzu atrašanās vietu

Dažas minūtes pirms traģēdijas dēls mātei pat zvanījis, lai noskaidrotu precīzu viņas atrašanās vietu. Pēcāk paziņojis vien, ka jau "ejot uz nosēšanos", raksta "Daily Mail".

Aculiecinieki stāsta, ka lidmašīna pirms ietriekšanās mājā to trīsreiz aplidojusi. "Tas pilnīgi noteikti nebija nelaimes gadījums," saka vietējie.

Māte paglābās pagrabā

Saniknotais dēls nelaimē gāja bojā, taču viņa māte - izdzīvoja, jo tobrīd bija nogājusi mājas pagrabā. Ēka triecienā gandrīz pilnīgā nopostīta. Veco sievieti no gruvešiem izglāba kaimiņi.

Mediji noskaidrojuši, ka Konrāds, kurš pēc profesijas ir inženieris elektriķis, divus gadus bijis bez darba un iegrimis dziļā depresijā. Viņam bijušas pamatīgas finansiālas problēmas un nesaskaņas ģimenē. "Viņš nekādi nevarēja sakārot attiecības ar māti. Viņi bieži strīdējās," atceras kaimiņi.

Vaino māti ģimenes izjukšanā

Konrāds bija arī kaislīgs lidotājs. Šajā ziņā viņš gājis tēva pēdās, kurš bija aviokompānijas "Swissair" vecākais lidotājs. Profesijas dēļ Konrāda tēvs reti bija mājās, un māte dēlu izaudzināja gandrīz viena. Konrāda vecāki pēc laika laulību šķīra, tēvs pārcēlās uz dzīvi citur un pēcāk mira no vēža. Ģimenes izjukšanā Konrāds vainoja savu māti, zina teikt ģimenes paziņas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu