Vētrā rokfestivālā Beļģijā pieci bojāgājušie, 40 ievainotie

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Brīvdabas rokmūzikas festivālu Beļģijas ziemeļos ceturtdien piemeklēja vētra, izraisot vismaz trīs cilvēku bojāeju un vēl 40 ievainojot, piektdienas naktī paziņoja vietējās amatpersonas.

Stiprs vējš ar krusu sagāza divas skatuves, un viena no tām uzkrita virsū festivāla apmeklētājiem. Vētra nogāza arī dažus milzu ekrānus un izrāva ar saknēm kokus.

Vairāki cilvēki savainoti ļoti smagi.

Ikgadējais festivāls "Pukkepop" notika Kīvitas ciemā pie Haseltas pilsētas. Domājams, ka uz to bija ieradušies apmēram 65 tūkstoši cilvēku, galvenokārt jaunieši.

Festivālu pārtrauc

Festivāls, kuru bija plānots rīkot līdz sestdienai, nekavējoties tika pārtraukts, un notikuma vietā ieradās ātrās palīdzības mašīnas. Organizatori paziņoja, ka piektdien apsvērs iespēju festivālu turpināt nedēļas nogalē.

Kīvitas ģimnāzijā ir izveidots krīzes centrs, lai palīdzētu tiem, kas ir viegli ievainoti vai šokā.

Beļģijas dzelzceļš nosūtīja papildu vilcienus festivāla dalībnieku pārvadāšanai.

Pērn festivālā mūziķis izdara pašnāvību

Pērn, šā festivāla 25.sezonā gāja bojā divi cilvēki - skaņu inženieris nomira no sirdslēkmes, bet dziedātājs Čārlzs Hedons izdarīja pašnāvību, pēc savas grupas uzstāšanās nolecot no staba.

Pagājušo sestdien ASV pilsētā Indianapolisā sabrūkot koncerta skatuvei, gāja bojā pieci un tika ievainoti vairāk nekā 40 cilvēki. Negadījums notika Indianas štata gadatirgū, kad spēcīgā vējā sabruka skatuves konstrukcija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu