Kadafi meita Alžīrijā laidusi pasaulē diktatora mazbērnu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lībijas diktatora Muamara Kadafi vienīgā meita Aiša, kura kopā ar citiem Kadafi ģimenes locekļiem aizbēgusi uz Alžīriju, tur laidusi pasaulē Kadafi mazbērnu, ziņo aģentūra AFP.

Alžīrijas Ārlietu ministrija pirmdien paziņoja, ka Alžīrijā ieradusies Muamara Kadafi sieva Safija Farkaša, divi viņa dēli - Mohammeds un Hannibals, kā arī meita Aiša.

Tikmēr telekanāls "Sky News" šodien ziņo, ka Kadafi ģimene no Alžīrijas jau devusies uz kādu citu valsti.

35 gadus vecajai Kadafi meitai Aišai ir Lībijas armijas ģenerālleitnanta pakāpe. Savulaik viņa minēta pat kā viena no Kadafi varas mantiniecēm, atgādina "ITAR TASS". Ārvalstu mediji arī norāda, ka aprīlī NATO spēku lidmašīnas uzlidojumā gāja bojā viens no Aišas bērniem, pagaidām neoficiāla informācija liecina, ka bruņotā konflikta laikā miris arī Aišas vīrs, pulkvedis Ahmeds Kadafi al Kahsi.

Alžīrija: rīkojāmies, humānu apsvērumu vadīti

Alžīrijas varas iestādes otrdien paziņojušas, ka Kadafi ģimenei iebraukt valstī atļāvušas humānu apsvērumu dēļ.

Lībijas nemiernieki tikmēr apgalvo, ka no Alžīrijas Kadafi tuvinieki jau izbraukuši uz citu valsti. Nemiernieki prasa, lai Kadafi tuvinieki tiktu atgriezti Lībijā. Kadafi atrašanās vieta līdz pat šim brīdim ir neskaidra.

Aiša Kadafi dzimusi 1977.gadā, pēc profesijas ir juriste un līdz šim vadījusi labdarības organizāciju "Waatasemu Charity Association".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu