"McDonalds" tualetē saindējas deviņi cilvēki, viens miris

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV Džordžijas štatā kādā ēdināšanas ķēdes "McDonalds" restorāna tualetē ar indīgām gāzēm saindējušies deviņi cilvēki un kāda vecāka gadagājum sieviete mirusi, ziņo newsru.com.

Varas iestādes restorāna apmeklētāju saindēšanās cēloni pagaidām nav noskaidrojušas. Taču zināms, ka saindēšanās notikusi restorāna apmeklējuma laikā tualetē.

Vairāki iedzīvotāji, kas apmeklēja McDonalds ēdnīcu Puleras pilsētiņā, ceturtdienas rītā sūdzējās iestādēm par slikto pašsajūtu. Tika izsaukti mediķi. Glābēji divas sievietes labierīcībās atrada bezsamaņas stāvoklī. Kādai 80 gadus vecai sievietei indīgu vielu inhalācija izrādījās liktenīga, un viņa dažas stundas vēlāk slimnīca mira.

Glābēji, kuri strādāja notikuma vietā, stāsta, ka restorāna labierīcībās bija jūtama savāda smaka, - iespējamās indes rašanās iemeslus pagaidām nav izdevies noskaidrot. Slimnīcā nokļuva arī trīs glābšanas dienesta darbinieki, kas tualeti pārbaudīja.

Varas iestādes tagad gaida mirušās sievietes sekcijas rezultātus, lai noskaidrotu precīzu viņas nāves iemeslu.

Vietējā McDonalds vadība sola visos iespējamos veidos sadarboties ar izmeklētājiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu