ASV vēl viena aviokatastrofa šova laikā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien ASV Ziemeļvirdžīnijā, dienu pēc traģiskā negadījuma Nevadas štatā, noticis vēl viens negadījums. Aviošova "Blue Ridge" laikā aizdegusies un avarējusi lidmašīna T-28. Bojā gājis tās pilots. Skatītāji nav cietuši.

Traģiskais negadījums noticis plkst. 14:32 pēc vietējā laika. Divas lidmašīnas T-28 veica gaisa akrobātikas paraugdemonstrējumus. Nezināmu iemeslu dēļ viena lidmašīna uzsprāga.

Tiek ziņots, ka skatītāji šajā negadījumā nav cietuši. Bojā gājis lidmašīnas pilots, kuram bijusi vairāk nekā desmit gadu pieredze aviācijā un kopumā nolidotas 2500 stundas.

Lidmašīna ietriecas skatītāju pūlī

Jau vēstīts, ka piektdien ASV Nevadas štatā aviošova laikā cilvēku pūlī nokritusi Otrā pasaules kara laika lidmašīna, kas demonstrēja augstākās klases pilotāžu. Iznīcinātāja "P-51 Mustang" pilots virāžās kritiskākajā brīdī netika galā ar lidmašīnas vadību un pilnā ātrumā ietriecās skatītāju tribīnēs.

Aviosacensību laikā bojā gāja 9 cilvēki, bet vēl 60 cilvēki tika ievainoti.

Nelaimes cēlonis pagaidām nav zināms.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu