Vecāki nogalina trīsgadnieku, ieliekot veļasmašīnā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Šokējoša slepkavība notikusi Francijā, kur vecāki, par kādu pārkāpumu sodot savu trīs gadus veco dēliņu Bastjenu, ielika viņu veļasmašīnā un to ieslēdza, raksta "The Sun".

Viņa tēvs, 33 gadus vecs vīrietis, apsūdzēts, ka Bastjenu ielicis veļasmašīnā un ieslēdzis mazgāšanas režīmu aukstā ūdenī. Šādi bērns tika "sodīts" par to, ka bērnudārzā noskalojis tualetes podā kāda sava vienaudža zīmējumus.

Pēc laika Bastjena 25 gadus vecā māte zēnu no veļasmašīnas izvilkusi, un, redzot, ka viņš ir bezsamaņā, steidzās pēc palīdzības uz kaimiņu māju, apgalvojot, ka bērns nokritis pa trepēm.

"Es viņu paņēmu rokās, viņa ķermenītis bija kā salauztai lellei. Es jutu viņa pēdējos sirdspukstus. Šarlīna pat nepakustējās. Viņas seja bija piesarkusi. Manuprāt, viņa nesaprata, ka bērns ir miris," stāsta kaimiņiene.

Kad ieradās policija un mediķi, vecāki turpināja apgalvot, ka Bastjens nokritis pa trepēm. Taču pāra piecus gadus vecā meita policijai izstāstīja, ka brālītis ticis ieslēgts veļasmašīnā, turklāt šī neesot bijusi pirmā reize. Vecāki viņu nereti esot ieslēguši dažādās vietās. Piemēram, dažkārt mazulis ticis ieslēgts skapī uz aptuveni divām stundām.

Bērniņa tēvam izvirzītas apsūdzības slepkavībā, savukārt mātei - nozieguma nenovēršanā un palīdzības nesniegšanā apdraudētai personai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu