Kails vīrietis paralizē satiksmi Londonas centrā (44)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Londonā netālu no premjerministra Deivida Kemerona rezidences piektdien kāds pilnīgi kails vīrietis uzrāpies prinča Džordža piemineklī, ar šo savu izrīcību uz teju trim stundām paralizējot satiksmi britu galvaspilsētas centrā.

Pārgalvis uzrāpās XIX gadsimta armijas komandiera piemineklī, spītējot novembra aukstumam un ignorējot izbrīnīto pūli. Ticis līdz pieminekļa augšai, viņš ieņēma dažādas pozas un vienu brīdi pat nostājās uz prinča galvas.

Uz notikuma vietu Vaitholā, kur atrodas vairāku valdības iestāžu biroji, kā arī premjera Dauningstrītas rezidence, tika izsaukta policija, kad likumsargi bija saņēmuši ziņu, ka kāds vīrietis rāpjas piemineklī un ka viņam varētu būt nazis.

No dienas vidus līdz plkst.15 policija šo apvidu bija norobežojusi un centās kailo pārgalvi pārliecināt kāpt zemē. Galu galā likumsargi iesēdināja viņu policijas mikroautobusā, kur viņš tika aizturēts saskaņā ar Garīgās veselības likumu.

Komentāri (44)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu