Zaglis izsauc policiju, jo apzogamajā mājā atrod līķi (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Marcin Wichary

Jaunzēlandē, Hamiltonā kāds pārbiedēts zaglis nolēmis izsaukt policiju, jo mājā, ko viņš ieradies apzagt, atradis līķi, raksta «The Telegraph».

Noskaidrojās, ka zaglis lavījies pa krēslaino māju īsi pēc pusnakts, līdz uzdūries cilvēkam, kurš bija pakāries. Zaglis sācis skaļi kliegt, uzmodinot kaimiņus.

Garnadzis no spokainās mājas aizbēdzis, taču, nonācis mājās, nolēmis zvanīt policijai, visā atzīties un padoties.

«Viņš tika pamatīgi pārbaidīts, tas nu ir skaidrs. Tas būtu biedējoši jebkuram cilvēkam,» par notikuši izsakās seržants Freda Greiss.

Policija uzskata, ka mājas īpašnieks izdarījis pašnāvību un šis nāves gadījums nav aizdomīgs. Tiesībsargi patlaban cenšas sazināties ar mirušā tuviniekiem.

21 gadu vecajam zaglim pamatīgi paveicies, jo policijas pārstāvji izteikušies, ka, ņemot vērā notikušā apstākļus, viņš varētu izsprukt sveikā bez apsūdzību izvirzīšanas.

Inspektors Gregs Nichols izteicies, ka savas 28 gadus ilgās karjeras laikā nav pieredzējis neko tik dīvainu. «Es ceru, ka šis zaglim būs «karjeru mainošs» notikums,» viņš teica «New Zealand Herald».

«Vai varat iedomāties, kā bija tumsā kam tādam uzdurties?» izsakās vēl cits policists, kurš uzskata, ka zaglis, iespējams, nolēmis padoties, baidoties, ka viņu var apsūdzēt vēl smagākos noziegumos, kad mirušais galu galā tiktu atrasts.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu