Krievijā psihiatriskajā slimnīcā ugunsgrēkā 37 bojāgājušie (12)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas ziemeļrietumos Novgorodas apgabala Lukas ciemā piektdienas naktī izcēlās ugunsgrēks psihoneiroloģiskajā dispanserā, kurā gājuši bojā 37 cilvēki, tostarp viens darbinieks un 36 pacienti, paziņoja Krievijas Ārkārtas situāciju ministrija.

(precizēta ziņa saskaņā ar jaunāko informāciju)

Ārkārtas situāciju ministrijas Novgorodas apgabala pārvalde paziņoja, ka ugunsgrēks izcēlies vīriešu korpusā, kur bijuši 60 cilvēku, tostarp 22 gultai piesaistīti un 37 ambulatori pacienti un viens dežurējošais sanitārs. 23 pacienti tika evakuēti ar dispansera administrācijas spēkiem.

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Aizdegšanās notika psihoneiroloģiskā dispansera «Oksoči» vienstāvu koka ēkā, kas ir 100 metrus gara un 30 metrus plata, un pilnībā nodega.

Ugunsgrēks izplatījās 670 kvadrātmetru platībā, bet tika lokalizēts. Atklāta degšana ir izbeigta.

Ugunsgrēka cēloņi vēl tiek noskaidroti, bet galvenā versija ir tāda, ka to var būt izraisījis kāds pacients, smēķējot gultā, paziņoja apgabala gubernators Sergejs Mitins. Slimnīcas galvenais ārsts gan sacīja, ka aizdomās turētais pacients nav smēķējis gultā, bet var būt tīši izraisījis ugunsgrēku.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu