Taksometra šoferis atdod pasažieru aizmirstus 250 000 eiro (32)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Taksometra šoferis Bavārijā atdevis 250 000 eiro (175 700 latus), ko viņa pasažieri svētdien bija aizmirsuši uz aizmugurējā sēdekļa. Viņš uzmeklēja naudas īpašniekus - pavecu pāri. Šoferis no viņiem pieņēma tikai 12 eiro (8,4 latus) par braucienu, lai nogādātu prāvo summu atpakaļ.

Tomass Gintners neilgi pēc sirmgalvju nogādāšanas mājās pamanīja, ka uz aizmugurējā sēdekļa palikusi auduma soma. Pasažierus viņš bija uzņēmis pie bankas.

Šoferis ieskatījies somā un ieraudzījis tajā lielo naudas summu. «Es biju ļoti pārsteigts, ka cilvēki var nēsāt apkārt tik daudz naudas un tad par to vienkārši aizmirst,» viņš otrdien sacīja.

Gintners norādīja, ka viņš neesot apsvēris iespēju paturēt naudu, jo tas, «visticamāk, iznīcinātu sirmgalvju pāri». Tā paša iemesla dēļ viņš atteicās no atlīdzības par naudas atdošanu.

Nozaudēto naudu viņš atdeva pusstundu pēc pavecā pāra izkāpšanas no taksometra, atgriežoties atpakaļ adresē, uz kuru bija viņus aizvedis.

Pie durvīm viņu ar asarām acīs sagaidīja pavecā sieviete, ko Gintneram nācās mierināt. «Es joprojām esmu šokēta,» viņa otrdien atzina žurnālistiem.

«Viņa bija krīta bālumā un teica, ka es esot izglābis viņas dzīvību,» atceras taksometra šoferis.

Komentāri (32)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu