Pamatīgi iereibis polis attopas līķa maisā morgā (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nepatīkams atgadījums piemeklējis kādu Polijas iedzīvotāju - pēc pamatīgas uzdzīves ar alkoholisko dzērienu lietošanu viņš attapies līķa maisā slimnīcas morgā, raksta newsru.com.

56 gadus vecais Mareks Mičalskis pamatīgā reibumā tika atrasts guļam uz kāda soliņa Pjotrkovas pilsētā. Garāmgājēji izsauca ātro palīdzību. Ieradušies mediķi vīrietim nevarēja konstatēt pulsu vai citas dzīvības pazīmes, tāpēc viņš tika pasludināts par mirušu un aizvests uz morgu.

Dažas stundas vēlāk Mičalskis pamodās tumsā, līķu maisā. Vīrietis centies saukt pēc palīdzības, taču neviens neesot atsaucies. Cenšoties no sprosta izkļūt, viņš novēlies no medicīnisko apskašu galda, no iekšpuses atvēris līķa maisu un pārsteigts konstatējis, ka atrodas morgā.

«Es atceros, ka apsēdos uz soliņa. Nākamās manas atmiņas ir pēc pamošanās morgā. Kādam par to ir jāsamaksā.. Man pēc notikušā ir murgi par to, kā mani graiza ārsti, vēloties veikt autopsiju un neapzinoties, ka esmu dzīvs,» cietušais norādīja vietējiem medijiem.

Mareks tagad apņēmies pret slimnīcu vērsties tiesā. Slimnīcas pārstāvji līdz šim komentāros bijuši skopi: «Viņi (slimnīcas darbinieki) uzskatīja, ka vīrietis ir miris, tāpēc sekoja pieņemtajām procedūrām un ievietoja viņu līķa maisā.»

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu