Militārās transportlidmašīnas katastrofā Alžīrijā «103 upuri» (9)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Alžīrijas ziemeļaustrumos otrdien nogāzusies militārā transportlidmašīna, un katastrofā gājuši 103 cilvēki, avārijas vietā atrasts viens izdzīvojušais, valsts radio pavēstīja ārkārtas dienesta amatpersona.

Alžīrijas telekanāls «An-Anhar» vēsta, ka lidmašīna avarējusi sliktos laika apstākļos netālu no apdzīvotas vietas Um el Bavahas kalnainā apvidū, aptuveni 380 kilometrus no galvaspilsētas Alžīras.

Lidmašīna «C-130 Hercules» bija ceļā uz Konstantinas pilsētu valsts ziemeļos.

Avoti armijā vēsta, ka lidmašīnā atradās militārais personāls un viņu ģimenes locekļi - 99 pasažieri un četri apkalpes locekļi.

Avārijas vietā atrasts viens izdzīvojušais, valsts radio pavēstīja ārkārtas dienesta amatpersona.

«Mēs esam atraduši vienu izdzīvojušo, un meklēšana turpinās,» sacīja pulkvedis Farids Nečads, sīkāku informāciju nesniedzot.

Iepriekš tika ziņots, ka avārijā gājuši bojā visi lidmašīnā esošie cilvēki.

Lidmašīna «C-130 Hercules» sliktos laika apstākļos avarējusi kalnainā apvidū Umm el Bavāgī provincē valsts ziemeļaustrumos.

Kā ziņo avoti armijā, lidmašīna bija ceļā no tuksneša garnizona pilsētas Tamanrāsetas valsts dienvidos uz Konstantinas pilsētu valsts ziemeļos, tajā atradās 99 pasažieri - karavīri un viņu ģimeņu locekļi, kā arī četri apkalpes locekļi.

Sakari ar lidmašīnu pazuduši īsi pēc tam, kad tā sāka samazināt augstumu.

Sākotnējie dati liecina, ka katastrofā vainojami sliktie laika apstākļi - reģionā pēdējās dienās pieredzēts putenis un spēcīgs vējš.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu