Par braukšanu dzērumā Īrijā notiesāts Latvijas valstspiederīgais (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Īrijā par sēšanos pie stūres alkohola reibumā notiesāts Latvijas valstspiederīgais, kurš par analoģisku pārkāpumu jau iepriekš sodīts, vēsta «Baltic Ireland».

26 gadus vecais Ivo Ignatenko aizturēts pagājušā gada 3.novembrī Svordsas pilsētā. Pārbaudē konstatēts, ka viņš pie stūres sēdies reibumā.

Apsūdzētā advokāts norādīja, ka viņa klients automašīnā atradās kopā ar vēl kādu vīrieti, kurš bija transportlīdzekļa īpašnieks. Aizstāvis norādīja, ka Ignatenko pieņēmis muļķīgu lēmumu vadīt šī vīrieša auto.

Par sēšanos pie stūres reibumā Ignatenko Īrijā notiesāts 2011.gadā, kad tiesa viņam uz diviem gadiem atņēma autovadītāja apliecību.

Tiesa apsūdzētajam par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā piesprieda trīs mēnešu cietumsodu, atliekot to uz diviem gadiem, kā arī aizliedza sešus gadus sēsties pie stūres. Vīrietim par šo pārkāpumu būs arī jāsamaksā 750 eiro naudas sods. Savukārt par braukšanu bez apdrošināšanas viņam jāmaksā vēl 200 eiro un auto vadīt aizliegts divus gadus.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu