Toronto biroju ēkā sadurti četri cilvēki (4)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kanādas lielākajā pilsētā Toronto kāds vīrietis trešdien sadūra četrus cilvēkus biroju ēkā, bet tika savaldīts un aizturēts, paziņoja policija.

Ar nazi vai šķērēm bruņotais vīrietis 45 gadu vecumā no rīta iekļuva ēkas piektajā stāvā un tur sadūra četrus cilvēkresursu kompānijas «Ceridian» darbiniekus. Vēlāk tika noskaidrots, ka uzbrucējs ir bijušais šīs kompānijas darbinieks.

Kompānijas darbinieki savaldīja dūrēju un viņu aizturēja, līdz ieradās policija.

Tika sadurta 32 gadus veca sieviete un trīs vīrieši vecumā no 35 līdz 45 gadiem. Sadurtā sieviete un viens no sadurtajiem vīriešiem bija kritiskā stāvoklī. Visi cietušie tika aizvesti uz slimnīcu.

Līdzīga situācija ASV

Līdzīgs incidents trešdienas rītā notika vidusskolā ASV Pensilvānijas štatā, kur 16 gadus vecs skolnieks ar diviem virtuves nažiem sadūra un sagraizīja 21 skolēnu un skolas apsargu, līdz viņu aizturēja. Vismaz pieci no ievainotajiem skolēniem bija kritiskā stāvoklī.

Skolā aizturētajam uzbrucējam tika izvirzītas četras apsūdzības slepkavības mēģinājumā un 21 apsūdzība miesas bojājumu nodarīšanā vainu pastiprinošos apstākļos. Varas iestādes paziņoja, ka viņš tiks tiesāts kā pieaugušais un līdz tiesai netiks atbrīvots pret drošības naudu.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu