Pakistānā notiesāts kanibāls, kurš ēda zīdaiņa mirstīgās atliekas (28)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pakistāna par mirušu cilvēku līķu patērēšanu uzturā notiesāts kāds 35 gadus vecs vīrietis.

35 gadus vecais Mohamads Arifs par cilvēku ēšanu tika notiesāts jau 2011. gada aprīlī un izcieta divu gadu cietumsodu, taču tagad atkal nonācis aiz restēm, jo bija spiests atzīties kapos izrakta zīdaiņa apēšanā.

Policija pārmeklēja Afifa māju nomaļā ciematā netālu no Bakaras pēc tam, kad kaimiņi tuvējā apkārtnē bija sūdzējušies par nelāgu smaku.

Mājā tika atrasti divas dienas veca bērna līķa fragmenti.

Afifs atzinās, ka zīdaiņa mirstīgās atliekas kādā attālā kapsētā izracis viņa brālis, 30 gadus vecais Framans Ali.

«Arifs pastāstīja policistiem, ka abi vēlāk mirušo ķermeni pagatavojuši un ēduši. Patlaban notiek Ali meklēšana. Savukārt Afifam tiks veiktas psihiatriskās pārbaudes,» norādīja policijas pārstāvji.

«Pirms dažiem gadiem abus vīriešus pametušas sievas un citi ģimenes locekļi, un abi mājā dzīvoja izolācijā.»

«Kad kaimiņi sūdzējās par sliktu smaku mājas tuvumā, policija nekavējoties veica reidu. Arifs tika arestēts, kad mājā tika atrasta miruša bērna galva. Viņš nodarījumā atzinies,» klāsta policijā.

Pakistānā nav likumu, kas tiešā veidā aizliegtu kanibālismu. Tādējādi 2011. gadā Arifs tika tiesāts par mirstīgo atlieku apgānīšanu un sabiedriskās kārtības pārkāpumiem. Toreiz viņa mājā tika atrasti kādas 24 gadus vecas, no vēža mirušas sievietes mirstīgo atlieku fragmenti - kanibāls toreiz bija paguvis ķermenim nogriezt kāju.

Komentāri (28)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu