Ukrainas izlūki: Krievija devusi pavēli šaut uz ukraiņu karavīriem (29)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ukrainas Drošības dienests (UDD) trešdien paziņoja, ka ir pārtvēris saziņu, kas apliecina, ka Krievijas komandieri separātiskajos Ukrainas austrumos prokrieviskiem nemierniekiem ir devuši pavēli «šaut, lai nogalinātu» pēc tam, kad Ukraina sāka tā dēvēto pretterorisma operāciju.

Pārtvertā saziņa «liecina, ka sabotāžas operācijas Ukrainas austrumos atklāti vada Krievijas militārās izlūkošanas ierindas virsnieki, kas ir izdevuši ciniskas pavēles «šaut, lai nogalinātu» Ukrainas karavīrus,» paziņoja dienests.

Savukārt Ukrainas premjerministrs Arsenijs Jaceņuks trešdien valdības sēdes laikā apsūdzēja Krieviju par jauna Berlīnes mūra celšanu, kas apdraud Eiropas drošību.

Pašreizējie notikumi «sāk apdraudēt Eiropu un Eiropas Savienību. Tagad ir skaidrs, ka mūsu kaimiņi Krievijā ir nolēmuši uzcelt «Berlīnes mūri II» un atgriezties Aukstā kara laikā,» viņš sacīja.

Komentāri (29)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu