Policists 2 mēnešus ģērbjas kā sieviete, lai noķertu ļaundari (17)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV mediji ziņo par kādu īpaši aizrautīgu policistu, kurš bērnu pasargāšanas labā divus mēnešus staigāja pārģērbies par amišu sievieti.

Kādas nelielas pilsētiņas iedzīvotājus Pensilvānijas štatā ilgstoši nomocīja kāds seksuāls noziedznieks.

Amišu kopienu bija nomocījis kāds nezināms vīrietis, kurš mēdza bērnu priekšā atkailināties.

Tā kā amišu kopiena atteicās ļaut kādam no bērniem liecināt policijā, seržants Čads Adams nolēma rīkoties radoši. No amišiem viņš aizņēmās tradicionālo sieviešu apģērbu - aubi, priekšautu, kleitu un citus apģērba gabalus, un divu mēnešu garumā dežurēja vietās, kur ļaundaris mēdza parādīties.

Zināms, ka amiši policijai piešķīruši vairākas drēbju kārtas, tāpēc domājams, ka slepenajā operācijā iesaistījās arī citi policisti.

Izmeklēšana noslēdzās, kad noziegumā aizdomās turētais vīrietis par līdzīgiem pārkāpumiem tika pieķerts kaimiņos esošajā apgabalā, un viņam tika noteikts mājas arests.

Operācijai beidzoties, policija ar veikumu padižojās savā «Facebook» lapā, norādot, ka policisti kārtības labā gatavi teju uz visu.

«Dažkārt būt par policistu nozīmē maskēties un darīt to, kas jādara, lai ļaundarus sauktu pie kārtības. Janvārī mēs tikām galā arī indivīdu, kurš ceļā no skolas darīja pāri amišu bērniem,» sociālajā vietnē dižojās Adams.

Amišu kopiena savas pārliecības dēļ jau gadsimtiem ilgi dzīvo nošķirti, pārsvarā ASV lauku rajonos, izvairoties no visdažādākajām modernās pasaules izpausmēm, tai skaitā ar benzīnu darbināmiem auto, elektrības un citām mūsdienu ekstrām.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu