Krievijas TV: uzbrukumā separātistiem Ukrainā pieci bojāgājušie (69)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Svētdienas naktī Ukrainas austrumos Doņeckas apgabala Slavjanskas pilsētā noticis uzbrukums prokremlisko separātistu blokpostenim, un tā gaitā gājuši bojā pieci cilvēki un viens ievainots, ziņoja Krievijas telekanāls «Rossija 24».

«Trīs Slavjanskas iedzīvotājus šonakt nogalināja nezināmi cilvēki, kas uzbruka blokpostenim pilsētas ziemeļos. Vēl viens cilvēks smagā stāvoklī tika aizvests uz slimnīcu,» teikts paziņojumā interneta vietnē «vesti.ru».

«Pie blokposteņa piebrauca vairākas mašīnas, no kurām sāka šaut. Notikuma vietā operatīvi ieradās pašaizsardzības kaujinieki, kas ar atbildes uguni nogalināja divus uzbrucējus,» teikts paziņojumā.

«Rossija 24» arī ziņoja, ka pašaizsardzības spēki esot sagrābuši divas mašīnas, kurās atraduši organizācijas «Labējais sektors» simboliku un lielu daudzumu ieroču, kādu nav Ukrainas armijas bruņojumā - sprāgstvielu plastīdu, dūmu sveces un ASV ražotas nakts redzamības ierīces. Mašīnās atrastas arī kartes, kas veidotas uz aerofotouzņēmu pamata.

Krievijas telekanāls ziņoja, ka uzbrucēju personības tiek noskaidrotas.

Slavjanskas prokremlisko separātistu līderis Vjačeslavs Ponomarjovs paziņoja žurnālistiem, ka uzbrukums blokpostenim noticis ciemā uz austrumiem no Slavjanskas un tajā esot nogalināti trīs separātistu kaujinieki un viens uzbrucējs.

Komentāri (69)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu