Ukrainas milicija: nakts apšaudē Slavjanskā trīs bojāgājušie un trīs ievainotie (3)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apšaudē, kas svētdienas naktī notikusi prokremlisko separātistu blokpostenī pie Doņeckas apgabala Slavjanskas pilsētas, ir gājuši bojā trīs separātisti - tā sauktās «Doņeckas tautas republikas» piekritēji - un vēl trīs ievainoti, bet bojāgājušo un ievainoto skaits uzbrucēju pusē nav zināms, paziņoja Ukrainas Iekšlietu ministrijas Doņeckas apgabala pārvaldes sabiedrisko attiecību nodaļa. Apšaude notika pie Bilbasovkas ciema Slavjanskas nomalē.

«Pulksten 2.20 pie šī blokposteņa piebrauca nezināmas personas četros automobiļos un atklāja uguni uz tur dežūrējošajiem cilvēkiem. Atskanēja arī atbildes šāvieni. Notikušajā apšaudē aktīvistu pusē tika nāvējoši traumēti trīs cilvēki - divi vietējie iedzīvotāji, kas dzimuši 1957. un 1972.gadā, un viens, kura personība tiek noskaidrota, kā arī tika ievainoti trīs cilvēki. Divi no ievainotajiem, saņēmuši medicīnisko palīdzību ārstniecības iestādē, atteicās no hospitalizācijas,» teikts paziņojumā.

Nezināmie uzbrucēji, kas bijuši vairāk nekā 10, ar diviem automobiļiem aizbrauca Harkovas apgabala virzienā, paņemot līdz nezināmu skaitu nogalināto un ievainoto. Notikuma vietā palika divi automobiļi, kurus separātistu aktīvisti aizdedzināja.

Ukrainas Iekšlietu ministrija iepriekš bija paziņojusi, ka naktī bruņotā sadursmē šajā blokpostenī gājis bojā viens cilvēks un trīs guvuši šautus ievainojumus.

Krievijas telekanāls «Rossija 24» pirms tam ziņoja, ka Slavjanskā naktī noticis uzbrukums blokpostenim un tā gaitā gājuši bojā pieci cilvēki (divi uzbrucēji un trīs Slavjanskas iedzīvotāji) un viens ievainots. Savukārt Slavjanskas prokremlisko separātistu līderis Vjačeslavs Ponomarjovs paziņoja žurnālistiem, ka uzbrukums blokpostenim noticis ciemā uz austrumiem no Slavjanskas un tajā esot nogalināti trīs separātistu kaujinieki un viens uzbrucējs.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu