Krimas iedzīvotājiem iesaka dzert divreiz mazāk ūdens (105)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas okupētās Krimas varasiestādes uzskata, ka pussalas iedzīvotājiem par pusi jāsamazina ūdens - arī dzeramā ūdens - patēriņš.

Situācijai, kāda tā ir izveidojusies ūdens saimniecības jomā, vajadzētu pussalas iedzīvotājiem ļaut noprast, ka attiecībā uz ūdens patēriņu ir jābūt ekonomiskākiem, intervijā izdevumam «Argumenti Ņedeļi - Krim» sacīja okupācijas administrācijas ekoloģijas un dabas resursu ministrs Genādijs Narajevs.

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Amatpersona piekrita okupētās Krimas «valdības» vicepremjera Rustama Temirgalijeva viedoklim par to, ka Krimas iedzīvotājiem ir jābūt taupīgākiem, kā arī norādīja, ka ikdienas ūdens patēriņu - arī dzeramā ūdens - vēlams samazināt par pusi.

«Pastāv zināmi aprēķini, un atbilstoši tiem ik dienas uz vienu cilvēku tiek tērēti aptuveni 100 litri ūdens. Droši vien vajadzētu pāriet uz ekonomiskāku režīmu. Piemēram, uz 50 litriem, kas vispār arī ir pietiekami,» norādīja Narajevs.

Krievija februāra beigās okupēja Ukrainai piederošo Krimas pussalu, bet martā to anektēja. Starptautiskā sabiedrība nosodījusi Krimas okupāciju un tās aneksiju neatzīst.

Krievijas prezidents Vladimirs Putins visu Krimas krīzes laiku kategoriski noliedza, ka Krimā atrastos Krievijas karavīri, un apgalvoja, ka tur darbojas tikai un vienīgi Krimas «pašaizsardzība».

Neraugoties uz to, viņš 17.aprīlī televīzijas «tiešās līnijas» pārraides gaitā atzina, ka pirms Krimas «referenduma» un arī turpmāk Krimas pussalas teritorijā atradās vairāk nekā 20 000 Krievijas karavīru.

Komentāri (105)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu