Donbasā sagūstīti 35 krievu algotņi (17)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušās diennakts laikā Ukrainas armija valsts austrumos sagūstījusi 35 krievu algotņus, no kuriem liela daļa ir tā dēvētie kadirovieši, svētdienas vakarā savā «Facebook» lapā paziņojis Ukrainas aizsardzības ministrs Valērijs Geletejs.

«Šīs dienas vakarā turpinājās aktīvas sadursmes Luhanskas, Rubižnes, Severodoņeckas pilsētu apkārtnē un Luhanskas priekšpilsētā, kurās kaujinieki cietuši lielus zaudējumus,» raksta ministrs.

«Sākotnēji teroristi ar tehnikas kolonnu panikā mēģināja izlauzties no ielenktās Lisičanskas, bet nokļuva Ukrainas bruņoto spēku vienību uguns «maisā»,» vēsta Geletejs.

Apšaudes rezultātā aizdegušās trīs teroristu tehnikas vienības, bet pārējie algotņi «aizmukuši un atgriezušies aplenktajā pilsētā».

«Pēdējās diennakts laikā Ukrainas bruņotie spēki gūstā saņēmuši 35 krievu algotņus, no kuriem liela daļa ir «kadirovieši»,» ziņo Geletejs, norādot uz Čečenijas prezidentam Ramzanam Kadirovam lojālajiem čečenu kaujiniekiem.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu