Ukrainas Nacionālā gvarde aizstāv Severodoņecku, plāno atbrīvot Ļisičansku (10)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ukrainas Nacionālā gvarde trešdien paziņoja, ka tā ciešā sadarbībā ar Ukrainas Bruņotajiem spēkiem aizstāv pret prokrieviskajiem separātistu kaujiniekiem Luhanskas apgabala Severodoņeckas pilsētu un tuvākajā laikā plāno atbrīvot šā apgabala Ļisičanskas pilsētu.

«Pulksten 9.00 Nacionālās gvardes spēki un Ukrainas Bruņotie spēki turpināja attīrīt [no kaujiniekiem] Luhanskas apgabala Severodoņeckas pilsētu, tagad kaujas notiek Ļisičanskas tuvumā (pie tilta pār Severskijdoņecu), un Nacionālās gvardes un Ukrainas Bruņoto spēku karavīri plāno tuvākajā laikā atbrīvot Luhanskas apgabala Ļisičanskas pilsētu no teroristu grupējumiem,» teikts Nacionālās gvardes preses dienesta paziņojumā.

Nacionālā gvarde kaujās Severodoņeckas pilsētā atņēma kaujiniekiem ieroču arsenālu, padomju ražojuma bruņumašīnu BRDM un haubici D-30, vairāk nekā 50 kilogramus plastīda sprāgstvielas, 15 fugasa šāviņus, vairāk nekā 3000 munīcijas vienību, 17 prettanku granātmetēja šāviņus, sakaru līdzekļus un radiostacijas.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu