Pētījums: Ņujorka ir nelaimīgākā ASV pilsēta (12)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Daudzi cilvēki Ņujorkā atraduši sava sapņa piepildījumu, bet jaunākie pētījumi liecina, ka Ņujorka ir nelaimīgākā ASV pilsēta.

Nacionālais ekonomisko pētījumu birojs pagājušajā nedēļā publicēja pētījumu «Nelaimīgākās pilsētas», kurā noskaidrots, ka pati nelaimīgākā ASV pilsēta ir Ņujorka, bet tai seko Pitsburga, Luizvila, Milvoki un Detroita.

Pētījumā pamatā izmantoti dati, kas iegūti ASV Slimību kontroles un novēršanas centra (CDC) pēdējos gados veiktajās aptaujās. Respondentiem tika uzdots jautājums: «Cik kopumā esat apmierināti ar savu dzīvi?»

CDC ņēmis vērā arī aptaujāto ienākumu līmeni, vecumu, rasi, izglītību, ģimenes stāvokli un mājokļu cenas, lai noskaidrotu, cik laimīga varētu būt pilsēta, norāda ziņojuma autori.

177 pilsētās veiktā aptauja liecina, ka cilvēki bieži būtu ar mieru mainīt personīgo laimi pret lielākiem ienākumiem vai zemākām mājokļu cenām.

Par ASV laimīgāko pilsētu atzīta Lafaieta Luiziānas pavalstī. Arī pārējās četras laimīgākās pilsētas atrodas dienvidu štatos.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu