Ukrainā sāk kriminālizmeklēšanu pret Žirinovski un Zjuganovu (47)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Ukrainas Iekšlietu ministrija sākusi krimināllietu pret Krievijas Komunistiskās partijas līderi Genadiju Zjuganovu un Liberāldemokrātiskās partijas līderi Vladimiru Žirinovski par separātistu finansēšanu, piektdien paziņoja Ukrainas iekšlietu ministra padomnieks Zorjans Škirjaks.

«Ukrainas Iekšlietu ministrijas Galvenā izmeklēšanas pārvalde ir sākusi krimināllietu pret Krievijas Federācijas pilsoņiem Genadiju Zjuganovu un Vladimiru Žirinovski,» viņš teica.

Škirjaks paskaidroja, ka personām tiek inkriminētas «finansēšanas darbības, kas vērstas uz Ukrainas teritoriju robežas un valsts robežas mainīšanu».

Detalizētāku informāciju par lietu viņš solīja sniegt vēlāk.

Ukrainas iekšlietu ministrs Arsens Avakovs 22.jūlijā paziņoja, ka Iekšlietu ministrijas Galvenā izmeklēšanas pārvalde ir sākusi kriminālizmeklēšanu pret Krievijas aizsardzības ministru Sergeju Šoigu un uzņēmēju Konstantīnu Malofejevu par nelikumīgu militāru vai bruņotu grupējumu veidošanu un līdzdalību noziegumā.

Komentāri (47)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu