Luganska palikusi bez elektrības bruņotu sadursmju dēļ (17)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ukrainas austrumu pilsētā Luganskā ir pārtraukta elektroapgāde bruņotu sadursmju dēļ starp Ukrainas drošības spēkiem un prokrieviskajiem separātistiem, sestdien paziņoja Luganskas mērijas preses dienests.

«Nemitīgo Luganskas apšaužu dēļ speciālisti nevar operatīvi izbraukt uz notikuma vietu avārijas situācijas novēršanai,» teikts paziņojumā.

Savukārt Luganskas apgabala administrācijas vadītāja pienākumu izpildītāja Irina Verigina paziņoja, ka viss apgabals ir atslēgts no Ukrainas energosistēmas. «Šodien Brjankas rajonā teroristi ar tiešu trāpījumu sagrāva bāzes apakšstaciju. Luganskas apgabals ir atslēgts no Ukrainas energosistēmas. Elektroenerģija mums tika piegādāta caur Doņeckas apgabalu. Pašlaik mūsu enerģētiķi mēģina palielināt jaudas termoelektrostacijā Sčastjes pilsētā un ved sarunas par pārslēgšanos uz citām apakšstacijām», Verigina paziņoja savā sociālā tīkla «Facebook» lapā.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu